Sunweb Group biedt prijsgarantie voor reizigers met SGR-voucher - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunweb Group biedt prijsgarantie voor reizigers met SGR-voucher

Door: | 8 mei, 2020

Sunweb Group belooft met een prijsgarantie dat getroffen vakantiegangers binnen één jaar precies dezelfde reis kunnen boeken met hun SGR-voucher. Door haar prijzen te handhaven voor reizigers met deze voucher, wil de reisorganisatie zekerheid aan haar klanten aanbieden.

Geruststelling
‘We zien dat onze klanten erg teleurgesteld zijn dat ze hun zonvakantie naar Griekenland of Egypte moeten laten schieten. Een reis waar ze lang naar hebben uitgekeken’, vertelt Mattijs ten Brink, CEO bij Sunweb Group. ‘We willen hen de optie bieden om, zodra dat straks weer mogelijk is, alsnog op hun droomvakantie te gaan. Sunweb Group garandeert hen dat hun vakantie zonder bijbetalen op een later tijdstip kan doorgaan. Op deze manier willen we onze reizigers zoveel mogelijk geruststellen.’

Zowel vakantiegangers wiens reis door Covid-19 werd geannuleerd, als reizigers waarvan Sunweb Group in de komende periode hun vakantie moet annuleren, krijgen van Sunweb Group een coronavoucher, een waardebon voor het bedrag dat ze voor hun reis hebben betaald. Door de tarieven voor geboekte reizen te bevriezen, garandeert Sunweb Group dat klanten met een voucher binnen een boekingstermijn van één jaar hun vakantie voor dezelfde prijs opnieuw kunnen boeken. De maatregel geldt voor alle merken binnen Sunweb Group; in Nederland zijn dat Sunweb, Eliza was here, Primavera en Gogo.

De reisorganisatie wil ongeruste reizigers met deze prijsgarantie de zekerheid bieden dat ze hun vakantie later alsnog kunnen maken. Klanten krijgen dus exact dezelfde vakantie aangeboden met precies hetzelfde prijskaartje. Eventuele vroegboekkortingen blijven behouden, maar ook wanneer de hotels of vluchten straks duurder blijken, garandeert Sunweb Group de tarieven die het in eerste instantie voor haar reizigers hanteerde.

Andere bestemming
Klanten blijven vrij om een andere vakantie te boeken. Zij kunnen kiezen voor een andere bestemming of accommodatie met hetzelfde of een goedkoper prijskaartje, maar in dat geval gelden de meest recente tarieven. Als ze exact dezelfde vakantie willen boeken, dan blijft het oorspronkelijke tarief behouden door de prijsgarantie van Sunweb Group.

Deel dit artikel

Reacties

  1. Leydy Lübbers

    Dit geldt neem ik aan ook voor Sunweb sports reis naar de Tokyo Olympics 2021?

  2. Lia Bicker

    Dat is goed nieuws