Sunny Cars Smile Society TOP 100 bekend - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunny Cars Smile Society TOP 100 bekend

Door: | 15 augustus, 2019

Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekend gemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal (mei, juni, juli) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze Smile Society is een club speciaal voor de beste individuele verkopers van Sunny Cars autohuur. Drie maanden lang worden de 100 leden in het zonnetje gezet. Dit keer is Evelien van Oosten de nieuwe nummer 1.

Marco Ammerlaan, Director of Sales Netherlands, Belgium & France: ‘De Smile Society club geeft ons de kans de beste verkopers persoonlijk te belonen door ze nog meer in het zonnetje te zetten. Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur en we organiseren leuke incentives en een event speciaal voor deze 100 toppers. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.’

Voor de allerbeste verkoper van het kwartaal (nummer 1 in de lijst) is er nog een extra voordeel: hij of zij is zeker van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september. Helaas is Evelien verhinderd, waardoor Sandra Vestjens nu in haar plaats mee mag als teamcaptain op de Grand Prix Sunny Cars. Naast Sandra zullen de eerdere kwartaalwinnaars de rol als teamcaptain vervullen. Met Sandra Vestjens als vierde teamaanvoerder tijdens onze Grand Prix Sunny Cars zijn alle studiereisplekken nu gevuld.

De 100 leden worden in het zonnetje gezet met:
– 30% agentenkorting in plaats van de gebruikelijke 20%
– Een exclusieve uitnodiging voor een jaarevent
– Exclusieve incentive, waarbij alle Smile Society leden die het target halen een cadeau(bon) ontvangen.
– 10 Sunnies cadeau in de vorm van een Primera cadeaukaart ter waarde van € 10
– Een Dominicus reisgids (e-book) naar keuze
– 50% korting op parkeren bij de luchthaven via Quick Parking
– Een grote reep Tony´s Chocolonely
– Een Columbus Magazine

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel