Sunny Cars en Sunair scoren opnieuw met Pubquiz - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunny Cars en Sunair scoren opnieuw met Pubquiz

Door: | 14 februari, 2018

Met meer dan 90 bezoekers, veel moeilijke vragen en volop drankjes en bitterballen kunnen Sunny Cars en Sunair terugkijken op een geslaagde Pubquiz in Rotterdam. Het event vond plaats in Club Vibes in het centrum van de Maasstad.

In totaal houden Sunny Cars en Sunair zeven edities van de Pubquiz in het hele land, waarmee tussen de 500 en 600 reisagenten worden bereikt. De avond verliep volgens het beproefde en succesvolle concept, waarbij met een hapje en drankje onder handbereik een beroep werd gedaan op de parate kennis en algemene ontwikkeling.

Algemene vragen als ‘noem drie Europese steden die met een R beginnen‘ (Rome, Riga en Reykjavik), muziekvragen, maar ook vragen over het all-inclusive autoverhuur concept van Sunny Cars en over het steden- en Kanaaleilanden-product van Sunair.
‘Als mensen op hun vrije avond naar een bijeenkomst van ons komen, moet het wel leuk zijn en moeten ze geen avond bezig zijn met alleen maar droge feiten’, verwoordde Linda Andeweg, salesmanager van Sunair, het uitgangspunt van het succesvolle concept van de Pubquiz. TravMagazine had voor de gelegenheid een team samengesteld (Belinda Meijers, Dennis Ebbers en Theo de Reus) en won daarmee de derde prijs. Alle foto’s zijn inmiddels te zien op de Facebook-pagina van TravMagazine.

Foto: Dennis Ebbers (TravMagazine), Marco Ammerlaaan (Sunny Cars), Belinda Meijers (TravMagazine) en Linda Andeweg (Sunair)

Foto helemaal boven: de teams van Sunair en Sunny Cars (vlnr): Eveline Goudswaard, Kirsten Sieval, Marco Ammerlaan, Marja Bouwmeester, Hindrika de Vries en Linda Andeweg.

(Visited 161 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel