Semifinalisten ZRA-verkiezing klaar voor VIP-reis - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Semifinalisten ZRA-verkiezing klaar voor VIP-reis

Door: | 28 oktober, 2016

Tijdens een bijeenkomst bij Fox in Hoofddorp hebben de twaalf semifinalisten van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar 2016 de laatste informatie ontvangen voor hun VIP-reis naar China.

In het bekende Fox theater kregen de ZRA’s alle ins & outs te horen over hun reis, die wordt uitgevoerd door Fox en KLM als carrier. Eerder al werden de semifinalisten verrast met het nieuws dat de helft van de groep op de heenreis in de businessclass vliegt, terwijl de andere helft op de terugweg in de business class mag plaatsnemen.

De VIP-reis, die van 4 tot en met 13 november duurt, komt uit het reguliere aanbod van de verre reizenspecialist van de ANWB. Alleen duurt het programma normaal gesproken twee weken.
Wendy van Zijl van Fox en Gabriël Koetsier van KLM begeleidden de reis, evenals Paul Zuijdgeest van InCompany. Ter plaatse heeft Fox een Nederlandstalige gids die de groep de highlights van China laat zien.
De strijd om de felbegeerde titel is nog niet gestreden. In januari wordt bekend wie zich de Beste ZRA van het Jaar mag noemen.

Foto: de deelnemers zijn klaar voor de reis naar China. In de hal van Fox werd geposeerd bij een replica van een beeld uit het terracotta-leger, dat in China wordt bezocht.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel