Sambasso lanceert website voor tolvignetten - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sambasso lanceert website voor tolvignetten

Door: | 4 mei, 2016

Tijdens de ITB in Berlijn werd het al aangekondigd, maar nu is het een feit: Sambasso het retailplatform op initiatief van Fadiro, heeft de website tolvignettenplanner.nl gelanceerd.

Via deze website, die is ontwikkeld in samenwerking met NJ Travel, kunnen automobilisten in één oogopslag zien welke tolvignetten nodig zijn voor de reis. Daarnaast staat per land vermeld welke overige producten automobilisten moeten hebben wanneer zij de weg op gaan, zoals veiligheidshesjes of reservelampen. Op de site kunnen alle vereiste vignetten en producten vervolgens in één keer online worden besteld.
Reizigers hoeven op de website alleen het adres van vertrek en van aankomst op te geven. Daarna wordt de optimale route berekend en is direct te zien welke landen op de reis worden gepasseerd.
NJ Travel en Sambasso hebben eerder al de website visumplanner gelanceerd. De twee bedrijven richten zich met hun samenwerking nadrukkelijk op de reisagent. Dat zijn de 800 BAS-gebruikers die Sambasso-deelnemer zijn.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel