Ryanair: klanten positief over bagageregels - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Ryanair: klanten positief over bagageregels

Door: | 11 januari, 2018

Ryanair heeft positieve reacties ontvangen op de aankondiging van het nieuwe bagagebeleid per 15 januari, zegt de lowcost airline in een verklaring aan de vooravond van de invoering van de nieuwe regels.

‘Dit nieuwe beleid is billijk, zal het instappen versnellen en zal het risico uitsluiten dat Ryanair-vluchten worden vertraagd omdat er te veel handbagage aan boord wordt gebracht’, zegt chief marketing officer Kenny Jacobs.
Per 15 januari mogen alleen klanten met Priority Boarding (inclusief Plus, Flexi Plus & Family Plus) twee stuks handbagage meenemen in het vliegtuig. Alle andere (dat wil zeggen non-priority) klanten mogen nog steeds twee stuks gratis handbagage meenemen, maar mogen slechts één kleiner stuk handbagage in de cabine meenemen. Het tweede (grotere) stuk bagage wordt in het ruim geplaatst (gratis) bij de boardinggate.
Ryanair heeft alle klanten die op/vanaf 15 januari reizen gemaild en op de hoogte gebracht van deze wijzigingen. Er zijn nieuwe instapkaarten ontworpen om duidelijk te laten zien in welke wachtrij een klant moet staan.
Ryanair heeft al nieuwe gereduceerde tarieven voor ingecheckte bagage geïntroduceerd en tegelijk het toegestane gewicht verhoogd van 15 naar 20 kilo. Het tarief voor de standaard bagage is verlaagd van 35 naar 25 euro.

(Visited 565 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel