RMC-Travel & RED – Twee dagen in Dublin: Facebook, Google en Microsoft - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

RMC-Travel & RED – Twee dagen in Dublin: Facebook, Google en Microsoft

Datum: 01/01/1970

Locatie:

Reis Management Club organiseert samen met RED Online Marketing de allereerste RMC-Travel; een inspiratietrip exclusief voor toerismeprofessionals naar de Ierse hoofdstad Dublin. Deze tweedaagse reis vindt plaats op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober, een exclusieve inspiratietrip voor toerisme-professionals op managementniveau naar hét hoofdkwartier van de online tech industrie. En daar kunt u bij zijn!

Dublin is de toegangspoort tot Europa voor Hi-Tech multinationals uit Silicon Valley, zoals Microsoft, Facebook en Google. Bedrijven die erg belangrijk zijn bij het ondernemen in de reisbranche. Tijdens deze tweedaagse reis zullen wij uitgebreide bezoeken brengen aan de hoofdkantoren van Microsoft, Facebook en Google, voor inspiratiesessies, uitgebreide rondleidingen en leerzame workshops.

Over RED Online Marketing
RED helpt deze bedrijven met bijvoorbeeld zoekmachine advertenties in Google en Bing, YouTube campagnes, succesvolle Facebook en Instagram advertising, email marketing, conversie optimalisatie of strategisch advies over online marketing.

Programma
Dinsdag 1 oktober 
09h35: Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol – met Aer Lingus – naar Dublin Airport.
11h45: Bezoek aan Microsoft. We starten met een welkomslunch, gevolgd door een congresprogramma waarbij we een kijkje krijgen in de werkwijze van het bedrijf, en in de toekomst van Microsoft. Ook krijgen we een kijkje achter de schermen bij de nieuwste technieken aan de hand van presentaties en demo’s, en presenteert Microsoft natuurlijk ook de HoloLens 2.0.
14h30: Bezoek aan Facebook. Hier maken we kennis met de afdeling Facebook Travel, en worden we bijgepraat over de laatste online trends en ontwikkelingen bij Facebook.
17h30: Vertrek naar het hotel Riu Plaza The Gresham. Inchecken en opfrissen.
19h45: Vertrek voor diner in de Markthallen, by RED Online Marketing.
22h00: Vrije tijd.

Woensdag 2 oktober
08h30: Gezamenlijk ontbijt in het hotel.
09h30: Uitchecken en vertrek naar Google (bagage gaat mee).
10h00: Ontvangst bij Google, voor presentaties van verschillende sprekers, lunch en een exclusieve tour door het Europese hoofdkantoor.
15:45:  Vertrek naar de luchthaven.
18h10: Vertrek terugvlucht naar Amsterdam.

DE PRIJS VOOR HET VOLLEDIGE ARRANGEMENT INCLUSIEF RETOURVLUCHT EN EIGEN HOTELKAMER = € 459,- EXCL. BTW.

Reserveer hier uw plek.

 

 

Reageer met Facebook:

Reacties: