RIU opent twee hotels op de Malediven - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

RIU opent twee hotels op de Malediven

Door: | 21 mei, 2019

RIU Hotels & Resorts heeft twee nieuwe hotels geopend op de Malediven, gelegen op twee eilandjes van het atol Dhaalu. Riu Atoll en Riu Palace Maldivas zijn de eerste hotels van de Spaanse hotelketen in deze archipel.

CEO Luis Riu, CEO van RIU: ‘Dit een heel mooi moment voor de keten is, nadat meer dan zeven jaar geleden het plan ontstond om een hotel in de Malediven te openen. Om twee hotels tegelijkertijd te kunnen openen en zeker met de uitdagende logistieke en technische problemen vanwege de geografische ligging is voor mij zowel persoonlijk als professioneel een droom die uitkomt.’

Het was een moeizaam proces dat begin 2017 startte en dat meer dan twee jaar kostte om deze twee all inclusive resorts te bouwen. De twee hotels liggen op twee verschillende eilanden en zijn verbonden door een 800 meter lange loopbrug boven het water met aan weerszijden de 72 suites boven het water van Riu Palace Maldivas. Riu Atoll ligt op het privé-eiland Maafushi. Het is een 4-sterren Riu Classic met 264 kamers, waarvan 36 suites boven het water zijn gebouwd.

(Visited 223 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel