Qatar Airways vijf jaar op Schiphol - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Qatar Airways vijf jaar op Schiphol

Door: | 25 juni, 2020

Qatar Airways vliegt dit jaar precies vijf jaar ononderbroken van Doha naar Amsterdam. In de afgelopen vijf jaar vervoerde Qatar Airways meer dan een miljoen passagiers op de route Doha-Amsterdam.

De operatie groeide door de jaren heen met dagelijkse vluchten en grotere toestellen. De eerste cargovlucht van Doha naar Amsterdam vond al eerder plaats, op 25 september 2003.

Amsterdam bleef tijdens de coronacrisis een belangrijke bestemming voor Qatar Airways en was zelfs één van de vijf bestemmingen in de wereld die het vliegschema behielden, samen met Sydney en Melbourne (Australië), Narita (Japan) en Incheon (Zuid-Korea).

Qatar Airways was een van de weinige luchtvaartmaatschappijen en de enige golfcarrier die zonder onderbreking vluchten bleef verzorgen van en naar Amsterdam, claimt de maatschappij.

‘Ons netwerk is nooit onder de 30 bestemmingen uitgekomen. Onlangs zijn we begonnen met de heropbouw van ons wereldwijde netwerk tot meer dan 170 vluchten per week en vliegen we naar meer dan 50 bestemmingen’, zegt Thierry de Bailleul, Vice President Sales Europa van Qatar Airways. (Foto Qatar Airways)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.