Ook valet parking problemen Rotterdam The Hague Airport - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Ook valet parking problemen Rotterdam The Hague Airport

Door: | 16 augustus, 2019

Na berichten over misstanden met valet parking op Schiphol, blijkt nu ook dat er bij Rotterdam The Hague Airport het een en ander misgaat.

Een woordvoerder van de luchthaven vertelt aan RTV Rijnmond dat er een probleem is. ‘Wij hebben zeker drie bedrijven in beeld die auto’s van reizigers niet op beveiligde terreinen parkeren. Dat zijn geen partners met eigen parkeerterreinen met wie wij samenwerken, maar ze maken wel gebruik van onze naam. Daar balen we van.’

Rotterdam The Hague Airport houdt de situatie in de gaten, maar zegt juridisch machteloos te staan. ‘We schrijven de bedrijven aan. En we vragen bewoners om dit aan te kaarten bij de gemeente. Zij is de enige die kan ingrijpen, hopen we.’ Ook waarschuwt de luchthaven reizigers nog eens via de website om te checken of een bedrijf de auto wel echt parkeert op een ‘eigen, afgesloten en beveiligd parkeerterrein’.

Tips
Op Schiphol zijn dit jaar 110 meldingen binnengekomen over valet parking rond Schiphol. Extra kilometers op de teller, parkeerschades, vernielingen en zelfs verkeersongevallen en bekeuringen worden gemeld door reizigers. De gemeente Haarlemmermeer deelde enkele tips: neem de kilometerstand op, fotografeer de auto zodat eventuele nieuwe schade te bewijzen is en vraag naar het adres van het parkeerterrein waar de auto geparkeerd wordt.

(Visited 236 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel