Onbezorgd Vliegen organiseert een vliegangstfestival - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Onbezorgd Vliegen organiseert een vliegangstfestival

Door: | 6 januari, 2020

Het vliegangstinstituut Onbezorgd Vliegen organiseert op zondag 2 februari 2020 een vliegangstfestival in het Corendon Village Hotel, in samenwerking met piloten en vliegangsttherapeuten.

Tijdens het festival worden er activiteiten georganiseerd die mensen met vliegangst zullen helpen. Zo worden er diverse workshops gegeven door piloten die uitleg geven over bijvoorbeeld de techniek van een vliegtuig, de wetten van de aerodynamica en de veiligheidseisen die gelden in de luchtvaart. Psychologen leggen uit wat angst is, hoe je in een cirkel van paniek terecht kan komen en wat je er zelf aan kan doen om dit te doorbreken.

De VU is aanwezig met een VR-ervaring. Ook is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor een bezoek aan de Boeing 747 in de tuin van het hotel. Of om te speeddaten met een piloot, psycholoog, stewardess of vliegtuigtechnicus. Zo kan je ze één op één het hemd van hun lijf vragen. Tot slot is er ook een lotgenoten koffie-café ingericht met mensen die hun vliegangst hebben overwonnen.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel