Nog plaats op Travel Tomorrow MeetUp - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nog plaats op Travel Tomorrow MeetUp

Door: | 31 augustus, 2017

De ANVR en de Vakantiebeurs houden op woensdag 13 september de eerste editie van de Travel Tomorrow MeetUp. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Met dit initiatief willen zij branchegenoten drie keer per jaar ‘informeren, inspireren en verbinden’.

Aangezien er de afgelopen maanden veel is gebeurd op diverse bestemmingen staat de eerste Travel Tomorrow MeetUp geheel in het teken van Destinations.
Aangezien het over destinations gaat, zijn ook de verkeersbureaus aanwezig. Daarom is tindens de eerste editie van het event de ANTOR, de vereniging van verkeersbureaus in Nederland, de derde partner.

Workshop
De 17 ANTOR-leden bieden tijdens kleine en snelle workshopsessies alle belangrijke nieuwtjes voor 2018 voor hun bestemming.  De deelnemende verkeersbureaus zijn: Griekenland, Kroatië, Spanje, Israël, Dominicaanse Republiek, Tsjechië, Zweden, Zwitserland, Duitsland, VisitFlanders, VisitWallonië, Cyprus, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal, Noorwegen, Denemarken.
ANVR presenteert Destination Safety, een onderzoek over ontwikkelingen op het gebied van (on)veiligheid op toeristische bestemmingen en wat dat betekent voor toerismestromen.

Als het gaat over geopolitieke (in)stabiliteit en over milieu- en gezondheidsvraagstukken, staat het toerisme dan een periode van kansen of een periode van problemen te wachten? Wordt het ‘Yes, we can’ of eerder ‘The perfect storm’? De uitkomsten van het onderzoek zijn op zijn minst spectaculair te noemen, zeggen de organisatoren.
Om het inhoudelijke programma af te sluiten, biedt de Vakantiebeurs een powersessie over duurzaamheid op de bestemming: over de totstandkoming, visie en ontwikkeling van start-up Urbanguide. Dit bedrijf is anderhalf jaar geleden gestart vanuit de gedachte dat iedere toerist een stad moet kunnen beleven als een inwoner.

Het programma ziet er als volgt uit
Datum: 13-09-2017
Tijd: 16:00 – 19:30 uur
Locatie: Beatrixgebouw, Jaarbeurs, Utrecht

Programma
16.00 – 16.15      Welkom
16.15 – 17.15      Roulerende workshops door de 17 deelnemende verkeersbureaus: What’s new in 2018?
17.15 – 17.30      pauze met koffie, thee, water en fris
17.30 – 17.55      Presentatie Travel Tomorrow: Yes we can of The perfect Storm?
17.50 – 18.15      Presentatie Thijs Mensink van start-up Urbanguide: The magic of a city lies in the eyes of it’s residents
18.15 – 19.30      Netwerkborrel

Aanmelden kan op de website van de ANVR.

Deel dit artikel