Nieuwmans (Expedia) kandidaat ANVR-bestuur - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nieuwmans (Expedia) kandidaat ANVR-bestuur

Door: | 2 januari, 2017

Het ANVR-bestuur gaat René Nieuwmans van Expedia voordragen als de opvolger van Björn Berg-Andersen (@Leisure) als lid van het ANVR-bestuur voor de sector online. Zijn kandidatuur wordt aanstaande donderdag voorgelegd aan de algemene ledenvergadering van de ANVR.

Nieuwmans werkt in het hoofdkantoor van Expedia in Londen als Head of Commercial voor de Benelux en is daarmee ook het aanspreekpunt voor de Nederlandse markt. Expedia is sinds december 2015, na een aanloop van vier jaar, lid van de ANVR.
ANVR-voorman Frank Oostdam laat desgevraagd weten blij te zijn met de kandidatuur van Nieuwmans. ‘De markt verandert snel en Expedia is daarin één van de nieuwe spelers. René heeft z’n geheel eigen visie op de reisbranche en kan daarmee een belangrijke bijdrage leveren.’

Martron
Naast de kandidatuur van René Nieuwmans buigt de ledenvergadering zich ook over de kandidatuur van Jeroen Martron, CEO van Airtrade. Martron werd vorig jaar voordragen als opvolger van Willem Starink (ATPI) als lid van het ANVR-bestuur namens de sector business travel.
Met Nieuwmans en Martron is het ANVR-bestuur weer compleet. De overige leden zijn Arjen Kers (TUI), Hans de Wilde (Tenzing Travel), Joost Romeijn (Sundio), Werner van Disseldorp (Disma) en voorzitter Frank Oostdam.

Foto: René Nieuwmans, Expedia.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel