Nieuwe stoelen BA klaar voor tablets - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nieuwe stoelen BA klaar voor tablets

Door: | 18 augustus, 2014

Passagiers van British Airways kunnen straks gemakkelijk genieten van eigen films en muziek via hun eigen tablet dankzij nieuw ontworpen stoelen.

De Britse luchtvaartmaatschappij vernieuwt de Economy cabines van in totaal 95 Airbus A320’s, die onder andere naar Schiphol worden ingezet. De nieuwe stoelen zijn niet alleen lichter, maar bieden ook meer comfort en knieruimte voor reizigers.

Passagiers kunnen in de stoel voor zich niet alleen kleine spulletjes en magazine kwijt, ook zijn de stoelen zodanig ontworpen dat tablets eenvoudig kunnen worden vastgezet voor optimaal kijkplezier.

Toekomstmuziek
Steeds meer luchtvaartmaatschappijen kijken naar de mogelijkheid om mobiele apparaten te combineren met hun bestaande producten. In plaats van dure inflight entertainmentsystemen spelen airlines met de gedachte om in de toekomst in plaats van tv-schermen alleen nog plaats te bieden aan tablets. Bij sommige maatschappijen kunnen mobiele apparaten al aangesloten worden op de tv-schermpjes in het vliegtuig, zoals in de nieuwe Dreamliner van ArkeFly.

Door Klaas-Jan van Woerkom

© 2014 TravMedia Company Hilversum. Alle rechten voorbehouden

Deel dit artikel