Nieuwe Inflight Safety Video voor Garuda Indonesia - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nieuwe Inflight Safety Video voor Garuda Indonesia

Door: | 2 augustus, 2019

Garuda Indonesia heeft vanaf 1 augustus 2019 een nieuwe Inflight Safety Video in gebruik genomen. In deze nieuwe veiligheidsinstructievideo staat naast de vliegveiligheid ook de authentieke cultuur en veelzijdige natuur van Indonesië centraal. Tevens maakt de video deel uit om het nationaal toeristisch potentieel van het land te promoten.

‘Hoewel onze Inflight Safety Video er in eerste plaats is om de veiligheid te benadrukken, maakt men in deze nieuwe video gelijk al kennis met het prachtige Indonesië. Uiteraard willen wij ook de verscheidenheid van heel Indonesië benadrukken zodat men gelijk al inspiratie opdoet voor hun volgende reis,’ aldus Rick Wouters, Sales & Marketing Manager Continental Europe.

Ook Garuda Indonesia vanaf sinds als enige maatschappij non-stop tussen Londen Heatrow en Medan, Sumatra. De vluchten worden in eerste instantie uitgevoerd met een Boeing 777-300ER. Vanaf 8 augustus wordt er overgestapt naar een Airbus A330-200. Aan boord van dit type toestel is er plaats voor 36 passagiers in Business Class en 186 passagiers in Economy Class.

De vluchten tussen Medan en Londen beginnen en eindigen op Bali. Reizigers met begin- en eindpunt Bali hoeven in Medan het toestel niet te verlaten en voltooien de immigratie- en douaneformaliteiten op Bali.

Met het aanpassen van de route tussen Londen en Bali richt Garuda Indonesia op het steeds populairder wordende toerisme op Noord Sumatra, zoals de omgeving rondom Lake Toba en de tropische regenwouden op het Indonesische eiland. Nederlanders die hun (rond) reis willen laten starten, hebben nu twee mogelijkheden om met Garuda Indonesia naar Medan te reizen. Zij kunnen nu non-stop naar Jakarta vliegen om daar over te stappen op een binnenlandse vlucht naar Medan of zij kunnen via Londen naar Medan vliegen.

Garuda Indonesia vliegt nu op twee Europese routes non-stop, hiermee zijn zij de enige maatschappij die non-stop vluchten uitvoert tussen Europa en Indonesia. Namelijk, de eerder genoemde route vanaf Londen en zes keer per week op de route tussen Amsterdam en Jakarta.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel