Nieuw schip, nieuwe routes, nieuwe ervaringen! - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nieuw schip, nieuwe routes, nieuwe ervaringen!

Door: | 5 maart, 2020

Na 40 dagen in de werf en investeringen van meer dan 100 miljoen dollar is dit de grootste scheepsmodernisering in onze geschiedenis. Nu schittert Norwegian Spirit met gemoderniseerde en extra kajuiten, herontworpen bars en restaurants, en zelfs een nieuw kunstwerk op de boeg dat benadrukt dat dit een ‘compleet nieuw’ schip is.

In de toekomst zullen uw klanten extra accommodatie vinden, een veel grotere Mandara Spa®, een uitgebreide fitnessruimte, de retraite SpiceH²O en extra nieuwe eetgelegenheden aan boord.

Maar dat is nog niet alles! Niet alleen hebben we Norwegian Spirit volledig opnieuw uitgevonden, maar we hebben ook haar routes vanaf maart 2020 volledig aangepast. En wat ligt er meer voor de hand dan te kiezen voor iets waar we bijzonder goed in zijn? – Europa!

Vorig jaar werd Norwegian Cruise Line door de World Travel Awards voor de 12-de keer op rij uitgeroepen tot Leading Cruise Line van Europa.

Eilandhoppen met Norwegian Spirit – Met de onlangs gerenoveerde Norwegian Spirit bieden wij uw klanten de mogelijkheid om de oostelijke Middellandse Zee nog beter en diverser te verkennen! In het voorjaar/zomer 2020 is zij het enige schip dat 7-daagse cruises aanbiedt van/naar Athene naar de Griekse eilanden en Turkije.

6 eilanden in 7 dagen! De havens zijn onder andere Rhodos, Kusadasi, Istanbul, Santorini en Corfu, maar ook insider tips zoals Volos en Patmos. En vanaf oktober is er weer een spannende nieuwe route uitgezet, met onder andere een bezoek aan het Israël en stops in Ashdod en Haifa.

 

Jennifer Pichl, Manager Business Development, Benelux:
‘Laat uw klanten Europa ontdekken met de volledig vernieuwde Norwegian Spirit!’

7-daagse Griekse eilanden Rondreis vanuit Athene: Santorini, Patmos & Israël

7-daagse Griekse eilanden Rondreis vanuit Athene: Santorini, Mykonos & Rhodos

7-daagse Griekse Eilanden Rondreis vanuit Athene: Santorini, Mykonos & Istanbul

Om de cruise nog aangenamer te maken voor je klanten, bieden wij een 30% vroegboekkorting
op nieuwe boekingen gemaakt voor 31 maart.

BOEK NU VOOR JE KLANTEN!

 

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel