Niet te missen event als reisagent - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Niet te missen event als reisagent

Datum: 11/04/2016

Locatie: Amsterdam

Symposium & Gala: geef je snel op!

Reisagenten opgelet! Op 11 april vindt het ANVR Reisagentensymposium plaats, met als knallende afsluiter het Reisagentengala, waar de winnaar van het Reisretailbedrijf van het Jaar bekend gemaakt wordt.

ANVR Symposium
Op het symposium komen meerdere reisexperts spreken, waaronder Wim Gramsma, die vertelt over zijn ervaringen in de reisbranche en hoe hij tegenwoordig als ‘customer excellence marketeer’ organisaties adviseert hoe een betekenisvolle relatie met hun klanten op te bouwen en te behouden.

Nico Bleichrodt, ‎senior director of Sales North & Central Europe voor Holland America Line en Seabourn, spreekt in het thema van de verkiezing over het ‘overtreffen van verwachtingen’ vanuit de cruise-industrie en het luxemerk Seabourn in bijzonder. Je kunt de verwachtingen van de klant pas overtreffen als je de verwachtingen van de klant kent.

Daarnaast vertellen Klaas en Wendy, de Wagyu koeien verzorgers, over de koeien die Corendon kortgeleden aangeschafte en het verzorgingsproces en de bijzonderheid van deze Japanse koeien. Ook topchef Martin Kruithof van het 2-michelensterren restaurant De Lindenhof, en bekend van tv-hit programma TopChef, is aanwezig als spreker en deelt zijn eigen ervaringen over de weg naar de top in het thema van ‘exceeding expectations.’

Tot slot geeft Frank van Oostdam, voorzitter van de ANVR, zijn visie op het afgelopen reisjaar en vertelt Paul Zuijdgeest, directeur van InCompany en begeleider van de verkiezingen, zijn persoonlijke tips en feedback. Niet missen, dus!

Waar: The College Hotel, Amsterdam
Wanneer: 11 april van 14:00-17:00u.

Geef je snel op! Om je aan te melden, klik hier.

Reisagentengala
Het Reisagentengala maakt zijn comeback! Mis niet de bekendmaking van de eerste, tweede en derde winnaars van de verkiezingen van het Reisretailbedrijf van het Jaar. Geniet van een exclusief diner in gala-stijl onder de kroonluchters van het College Hotel tijdens een sfeervolle avond, waar je na afloop geniet van een spetterend optreden optreden van Soulm3n!

Aanmelden
Block 11 april in je agenda en geef je snel op! Het Symposium is gratis, de kosten voor het gala bedragen 99 euro per couvert. Aanmelden kan hier!

Logosreisretail