National Geographic Expeditions stelt Avila Reizen aan als officieel agent - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

58

days
Scroll naar boven

Top

National Geographic Expeditions stelt Avila Reizen aan als officieel agent

Door: | 11 januari, 2019

Avila Reizen is op de Vakantiebeurs door National Geographic Expedition officieel aangesteld als agent voor Nederland en België. Hiermee wordt de Haarlemse reisorganisatie het officiële boekingskantoor voor het portfolio van National Geographic Expeditions voor de Nederlandse en Belgische markt.

Door deze samenwerking – de eerste van National Geographic Expeditions in Europa – kunnen reizigers nu de  reizen van National Geographic Expeditions ondernemen. Denk aan SGR-garantie en de Nederlandstalige service en zekerheden van Avila Reizen.

National Geographic Expeditions is de reisorganisatie van het bekende merk National Geographic, dat staat voor avontuur, natuurbehoud en educatie. Het portfolio van National Geographic Expedition omvat overlandreizen, expeditiecruises en private jet-trips naar bestemmingen wereldwijd. De kleinschalige, exclusieve groepsreizen worden begeleid door experts van National Geographic, zoals wetenschappers, onderzoekers en fotografen. Reizigers hebben de kans om tijdens hun reis onderzoeksprojecten te bezoeken die exclusief toegankelijk zijn.

Ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel
Tim van der Wel, eigenaar en oprichter van Avila Reizen: ‘Ik ken geen reizigers die niet geïnspireerd zijn door National Geographic. National Geographic Expeditions biedt reizigers de kans om mee te gaan naar de mooiste plekken ter wereld en deze te beleven met de experts van National Geographic. Wij zijn uiteraard erg trots te zijn aangesteld als eerste officiële agent van National Geographic Expeditions in Europa. Deze expedities passen perfect bij waar Avila Reizen voor staat: ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel.’

 

(Visited 194 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel