MSC Cruises begint aan 'meest uitgebreide nieuwe scheepslancering ooit' - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

MSC Cruises begint aan ‘meest uitgebreide nieuwe scheepslancering ooit’

Door: | 1 oktober, 2019

MSC Cruises begint met – zoals ze het zelf noemt – de meest uitgebreide nieuwe scheepslancering ooit, met meer dan 14.000 reisagenten aan boord van de MSC Grandiosa verdeeld over diverse dagen en havens. De evenementen beginnen in St Nazaire, Frankrijk, wanneer het nieuwste vlaggenschip van het bedrijf officieel in de vaart komt op 31 oktober.

Achille Staiano, MSC Cruises VP Global Sales: ‘We hebben een inaugurele vaarroute voor het schip samengesteld met overnachtingen in meerdere havens, zodat zoveel mogelijk reisagenten aan boord kunnen blijven of het schip kunnen bezoeken om het uit de eerste hand te ervaren. En aangezien MSC Grandiosa één van de meest milieuvriendelijke schepen op zee zal zijn, zullen we het MSC Masters e-learning platform gebruiken om onze reisagenten te informeren over onze milieubeheerpraktijken en andere milieu-initiatieven, zodat zij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van milieutechnologie en -praktijken begrijpen, die voor hen en hun klanten van onschatbare waarde zullen zijn.’

In de loop van de lanceringsevenementen zullen zeven ‘All Stars of the Sea’ evenementen worden georganiseerd om de inspanningen en prestaties van reispartners van over de hele wereld te erkennen en te belonen.

Voor de Nederlandse reisbranche zal de MSC Grandiosa op 4 november vanaf 10 uur aangemeerd liggen in Rotterdam en verwelkomt MSC Cruises Nederland  bijna 2.000 Nederlandse reisagenten. Zij hebben de mogelijkheid om het fantastische nieuwe schip in al haar schoonheid te bewonderen en te ervaren en de komst van dit nieuwe juweel in de vloot van MSC Cruises samen met ons te vieren.Tevens kan de reisagent aan boord overnachten. de MSC Grandiosa zal op 5 november om 13.00 uur haar weg vervolgen naar Hamburg alwaar zij op 9 november wordt gedoopt.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel