Miles & More vereenvoudigt getrouwheidsprogramma - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Miles & More vereenvoudigt getrouwheidsprogramma

Door: | 13 november, 2019

De Lufthansa Group vereenvoudigt haar getrouwheidsprogramma en biedt haar klanten een eenvoudiger en transparanter systeem voor het verzamelen van kilometers om het niveau van Frequent Traveller, Senator en HON Circle te bereiken en te behouden. In de toekomst zullen de luchtvaartmaatschappijen ook hun passagiers levenslang de status van Frequent Traveller en Senator kunnen toekennen als erkenning van hun jarenlange loyaliteit. Alle wijzigingen in het statusprogramma zijn van toepassing op vluchten op of na 1 januari 2021.

De belangrijkste veranderingen vanaf 2021:

Een puntensysteem in plaats van statusmijlen
De diversiteit van de zogenaamde miles, die vandaag nog onder verschillende vormen bestaan, zal worden verminderd. De huidige status en HON Circle miles na een vlucht zullen in de toekomst plaats maken voor punten. Het aantal punten dat op een vlucht kan worden verzameld, hangt af van de reisklasse en of de vlucht continentaal of intercontinentaal is.

Frequent flyer status voor trouwe klanten
Net als voordien kunnen punten worden verdiend op alle Star Alliance luchtvaartmaatschappijen. Om als frequent reiziger het niveau van Frequent Traveller of Senator te bereiken, zal een deel van de vluchten met Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa en SWISS of de partnerluchtvaartmaatschappijen Miles & More Eurowings, Adria Airways, Air Dolomiti, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines of Luxair in de toekomst verplicht zijn. De helft van de vereiste punten moet bij deze luchtvaartmaatschappijen verworven worden. Net als voordien komen trouwe reizigers uitsluitend in aanmerking om lid te worden van HON Circle via de bovengenoemde maatschappijen. Nieuw is dat het nu ook mogelijk is om hiervoor punten te verzamelen met Economy en Premium Economy vluchten.

Frequent Traveler en Senator voor het leven
In de toekomst zullen Frequent Travellers met een langdurige loyaliteit worden benoemd tot Frequent Travellers en Senator voor het leven. De berekeningsgrondslag is de som van alle punten verkregen op vluchten van Austrian Airlines, Brussels Airlines Lufthansa, SWISS en de Miles & More-partners. De status van Lifetime Sentor vereist ook dat de passagier al tien jaar senator of lid van de HON Circle is.

Cumulatieperiode en -duur
In de toekomst zal de geldigheidsduur van de status minimaal één jaar en maximaal 26 maanden bedragen. De periode om de vereiste punten voor alle niveaus van frequente reizigers te verzamelen is één kalenderjaar.

Het Miles & More bonusprogramma blijft ongewijzigd. Award miles zijn mijlen die kunnen worden verzameld in het dagelijks leven of tijdens vliegreizen, huurauto’s, hotelovernachtingen en meer, en vervolgens kunnen worden ingewisseld voor niet-monetaire bonussen of diensten. Een overzicht van het nieuwe puntensysteem en een puntencalculator vind je op: www.miles-and-more.com

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel