Miles Attack en Teldar Travel bundelen krachten - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Miles Attack en Teldar Travel bundelen krachten

Door: | 25 november, 2019

Loyaliteitsprogramma Miles Attack heeft voor het eerst met Teldar Travel de handen ineen geslagen voor een reisagentenweekend in Safaripark Beekse Bergen. Tijdens een informatieve en interactieve ochtend werden veertig Nederlandse en Belgische reisagenten op de hoogte gebracht van de laatste producten en ontwikkelingen.

Sandra van der Wal, Country Manager Benelux voor Miles Attack, trapte de ochtend af met interessant nieuws. Vanaf 13 januari 2020 gaat Miles Attack namelijk twee nieuwe partnerschappen aan, met Baja Bikes en Live to Travel. Ook informeerde ze de aanwezige agenten over hoe ze miles kunnen sparen en waarvoor zij deze kunnen inwisselen. Zo kunnen miles bijvoorbeeld omgezet worden in euro’s via de Miles Attack Mastercard.

Namens Teldar Travel waren Sanne Broug (Sales Manager Noord-Nederland) en Yvon Winters (Sales Manager Zuid-Nederland) aanwezig. Zij gaven de agenten onder meer informatie over de boekingstool en verzekeringen, waaronder de nieuwste verzekering: de Dynamic Packaging Verzekering. Hiermee verzekert de reisagent het geboekte vervoer en andere bij Teldar Travel geboekte segmenten.

Miriam van Riel, Sales Manager Travel bij de Beekse Bergen, vertelde onder meer over de verschillende mogelijkheden en de marktpositionering van het safaripark. Bovendien werden de verschillen tussen het Vakantiepark en het Safari Resort belicht, en werd een blik geworpen op de toekomst, zoals op de renovatie van de zogenaamde Jungalows die momenteel plaatsvindt.

Reisagenten die tijdens de quiz van Teldar Travel alle antwoorden goed hadden, mochten draaien en het rad en verdiende daarmee een uiteenlopend aantal miles. Kortom, een geslaagde ochtend, waarna vele reisagenten nog even het safaripark in gingen om gebruik te maken van alle faciliteiten.

Binnenkort een uitgebreider verslag in TravMagazine.

V.l.n.r. op de foto: Miriam van Riel (Sales Manager Travel Safaripark Beekse Bergen), Sanne Broug (Sales Manager Noord-Nederland Teldar Travel), Sandra van der Wal (Country Manager Benelux Miles Attack) en Yvon Winters (Sales Manager Zuid-Nederland Teldar Travel).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel