'Meer boekingen Sardinië door RTL-realityserie' - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

‘Meer boekingen Sardinië door RTL-realityserie’

Door: | 10 augustus, 2018

De vraag naar last minute vakanties voor het Italiaanse eiland Sardinië stijgt sterk sinds een paar weken, volgens Neckermann Reizen. Dit zou te maken met de RTL serie die zich afspeelt in het Italiaanse dorpje Ollolai.

Dit dorpje in de binnenlanden van Sardinië is het decor van de gelijknamige reality-serie, waarin Nederlandse stellen een bouwval kopen voor een euro die ze vervolgens opknappen. Inmiddels is er ook een tour langs de één euro huizen te boeken waardoor het dorp inmiddels aardig oranje kleurt.

‘Voor Neckermann Reizen is het een mooie samenloop van omstandigheden’, aldus Ronald van Bruchem, manager Business Development. ‘We bieden dit jaar voor het eerst vakanties naar Sardinië aan met het vliegtuig en zijn blij met de extra aandacht die het prachtige eiland krijgt door de populaire serie. Het eiland is toegankelijker voor een groter publiek doordat het nu naast,  met de auto ook met het vliegtuig aan te reizen is, wat al zorgde voor een toename van toerisme maar sinds de start van de uitzendingen over Ollolai zien we de vraag naar het Italiaanse eiland flink toenemen.’

(Visited 260 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel