Leren, varen en feesten met Cruise Travel - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Leren, varen en feesten met Cruise Travel

Door: | 19 augustus, 2019

Cruise Travel houdt op maandag 4 november een leren, varen en feesten cruise-event. Er zijn extra hutten beschikbaar voor reisagenten die het nieuwste schip van MSC Cruises, de MSC Grandiosa willen ervaren.

Het event bestaat uit een retailochtend van 10.00 tot 14.00 uur in Leerhotel het Klooster te Amersfoort, inclusief lunch. Op deze ochtend zijn de belangrijkste rederijen aanwezig om de aanwezige reisagenten alles te vertellen over het nieuwe boekingsseizoen, nieuwe programma’s en de ins en outs van de acties om klanten al tijdig te interesseren in een cruisevakantie.

Aansluitend gaan de deelnemers met Cruise Travel aan boord van het nieuwste schip van MSC Cruises, de MSC Grandiosa. Cruise Travel regelt het vervoer naar het schip en aan boord is er een speurtocht, een borrel, een diner, een spetterende feestavond én een overnachting (hut op basis van 2-persoonsbezetting).

Op 5 november regelt Cruise Travel, na het ontbijt aan boord, weer vervoer terug naar het Leerhotel in Amersfoort. Het is een exclusief Cruise Travel event dus inschrijven is vereist.

Aanmelden kan hier.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel