Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Laatste week inschrijven Winnaarsreis EurAm

Door: | 19 mei, 2017

De inschrijvingen voor de inmiddels beroemde Winnaarsreis van EurAm stromen binnen. Veel branchegenoten willen kans maken om volledig gratis een week naar het westen van de VS te reizen.

Aanmelden kan nog. Kandidaten kunnen dan meteen de 2 opdrachten doen. Inschrijven kan via deze link.
Na inschrijven ontvangen deelnemers de eerste opdracht.

EurAm en Airberlin nemen van 22 tot en met 30 september in totaal 9 Nederlandse reisprofessionals mee op een rondreis naar West USA. De reis is volledig gratis, inclusief maaltijden en drankjes. Airberlin verzorgt de rechtstreekse vluchten naar San Francisco en terug van Los Angeles. Het verblijf is in luxe hotels en zelfs een nacht in een compleet uitgeruste tent (America’s Tent Lodges).

Dit alles op basis van 1-persoonskamers. Met huurauto’s van Alamo wordt een rondreis gemaakt langs onder andere San Francisco, Yosemite, Death Valley, Las Vegas en Los Angeles. Tijdens de rondreis worden ook diverse excursies gedaan en worden shows bezocht, onder andere georganiseerd door het verkeersbureau van Las Vegas (LVCVA). Ook wordt een aantal hotels geïnspecteerd.

Iedere reisprofessional die iets met vakantiereizen doet, mag zich inschrijven. Zij hoeven dus geen bepaalde omzet te halen en hoeven zelfs nog nooit met EurAm gewerkt te hebben. EurAm heeft van de directie van iedere reisorganisatie toestemming om alle reisprofessionals te laten meedoen, zegt business development manager Vincent Hekkert.

Om in aanmerking te komen, dienen kandidaten twee opdrachten te maken. Deze zijn anders van opzet dan in voorgaande jaren. Zo kunnen zij onder andere twee cases verwachten waarbij ze alles leren over EurAm, airberlin en de andere partners. Half juni maakt een jury, bestaande uit TravMagazine, airberlin en EurAm, de winnaars bekend.
De winnaarsreis 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door partners Airberlin, TravMagazine, LVCVA (Las Vegas Convention and Visitors Authority), Alamo en America’s Tent Lodges.
Via deze link zijn de webinars van EurAm terug te zien, met onder andere de webinar EurAm voor beginners.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel