KLM van start met Las Vegas - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

KLM van start met Las Vegas

Door: | 6 juni, 2019

KLM is vandaag gestart met de route Amsterdam – Las Vegas (LAS). Op donderdag en zondag wordt een Boeing 787-9 Dreamliner ingezet met een capaciteit van 294 stoelen per vlucht. Vanaf 1 juli komt er een derde wekelijkse vlucht bij op dinsdag.

De nieuwe KLM-vluchten zijn een uitbreiding van Air France KLM’s trans-Atlantische netwerk en een versterking van het joint venture portfolio met Delta Air Lines.

Pieter Elbers , president-directeur KLM: ‘Las Vegas is alweer de 18e Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt aangevlogen. Door de toevoeging van Las Vegas als nieuwe KLM-bestemming hebben onze klanten nog meer vliegverbindingen van en naar de westkant van Amerika tot hun beschikking.’

KLM vluchten naar Las Vegas zullen op donderdag en zondag worden uitgevoerd. De vluchten met de Boeing 787-9 bieden 30 stoelen in World Business Class, 45 stoelen in Economy Comfort Class en 219 stoelen in Economy Class. Vanaf juli 2019 komt er een derde wekelijkse vlucht bij op dinsdag. Het vluchtschema ziet er als volgt uit:

  • KL0635 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 12.35 uur en arriveert om 14.15 uur lokale tijd in Las Vegas, McCarran International;
  • KL0636 vertrekt uit Las Vegas om 16.05 uur lokale tijd en arriveert de volgende dag om 11.05 uur in Amsterdam-Schiphol.

 

(Visited 109 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel