Jeroen Martron kandidaat ANVR-bestuur - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Jeroen Martron kandidaat ANVR-bestuur

Door: | 16 juni, 2016

Het ANVR-bestuur gaat Jeroen Martron, CEO van Airtrade, voordragen als opvolger van Willem Starink (ATPI) als lid van het ANVR-bestuur namens de sector business travel.
De kandidatuur van Martron wordt voorgelegd aan de algemene ledenvergadering, die 7 januari volgend jaar wordt gehouden. Tot die tijd is Martron toehoorder bij de vergaderingen van het ANVR-bestuur, zegt ANVR-directeur Frank Oostdam desgevraagd. Ook andere ANVR-leden kunnen zich kandidaat stellen voor de bestuursfunctie.
Volgens Oostdam is Martron een bestuurder met veel kennis van zaken en een goed netwerk in de branche. ‘We zijn erg blij met zijn kandidatuur.’
Martron wordt vooruitlopend op zijn benoeming in het ANVR-bestuur wel al voorzitter van het Centraal Luchtvaart Overleg (CLO). Ook hier volgt hij Willem Starink op.

Met de komst van Martron is het ANVR-bestuur straks weer compleet. De andere leden zijn Arjen Kers (TUI), Hans de Wilde (Tenzing Travel), Joost Romeijn (Sundio), Björn Berg-Andersen (@Leisure), Werner van Disseldorp (Disma) en voorzitter Frank Oostdam.
Willem Starink trad recent vrijwillig terug uit het ANVR-bestuur nadat hij binnen ATPI een andere functie had gekregen. Bovendien had de FIOD kort daarna huiszoeking gedaan bij ATPI vanwege een strafrechtelijk onderzoek.

Foto: Jeroen Martron (links) en Frank Oostdam (ANVR) recent in München tijdens een korte trip met het jubilerende Sunny Cars.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel