Fred van Eijk tijdelijk naar Australië - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Fred van Eijk tijdelijk naar Australië

Door: | 22 februari, 2017

Fred van Eijk, oprichter en general manager van Travel Counsellors Nederland, vertrekt woensdagavond naar Australië. Hij gaat daar tijdelijk de leiding van het kantoor in Melbourne op zich nemen.

De dagelijkse leiding van Travel Counsellors Nederland en België wordt de komende periode overgenomen door operations manager Milka van Dam.
Van Eijk is door CEO Steve Byrne gevraagd om voor een aantal maanden de leiding in Australië op zich te nemen. De huidige managing director van Travel Counsellors Australië zal het bedrijf later dit jaar verlaten. Van Eijk neemt zijn taken de komende maanden over, terwijl hij op zoek gaat naar een geschikte opvolger.

‘Ik vind het een super-compliment’, zegt Van Eijk, die al 12 jaar aan Travel Counsellors is verbonden. ‘Het is interessant en leerzaam om een kijkje achter de schermen te kunnen nemen in een vergelijkbaar bedrijf binnen dezelfde groep. Ik zie dit als een leuke tijdelijke uitdaging, maar wil wel graag weer snel terug naar Nederland.’
Travel Counsellors Australië telt minder aangesloten Travel Counsellors dan Nederland, maar bestaat ook korter. Van Eijk is eind maart even terug in Nederland, voor de jaarlijkse conferentie van Travel Counsellors Nederland en België. Daarna vertrekt hij weer naar Australië, waar hij tot het eind van de zomer zal blijven.

(Visited 1.110 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel