Column: even terugkijken… - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Column: even terugkijken…

Door: | 12 juni, 2018

Bij EurAm zijn we voornamelijk met de toekomst bezig. Maar nu het eerste half jaar van 2018 er bijna op zit, is het goed om even terug te kijken. Mijn collega Danielle en ik hebben niet stil gezeten.

Het jaar begon met een zeer druk bezochte stand op de Vakdag. Kort daarna verscheen EurAm voor het eerst op het Reisgala. Daarna volgde een lange, lange reeks van bezoeken aan reisbedrijven. Van het noorden van Groningen, tot het zuiden van Limburg. Onze relatief nieuwe Europese bestemmingen ondersteunden we met diverse Webinars. Honderden deelnemers, zeker één van de hoogtepunten tot nu in 2018!

Ook financieel hebben we 6 mooie eerste maanden gedraaid. Veel werk heeft ook achter de schermen plaatsgevonden. Het noteren van ‘requirements’, brainstormings met onze ICT-afdeling, etc. Op het moment dat ik dit schrijf, zijn 7 reisprofessionals gloednieuwe EurAm-features aan het testen. Het is goed om terug te kijken, maar eerlijk gezegd kunnen we niet wachten tot de tweede helft van dit jaar! Let’s rock and roll!

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel