Eurowings: last minute zomerdeals ook voor Nederlandse markt - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Eurowings: last minute zomerdeals ook voor Nederlandse markt

Door: | 10 juli, 2020

Met keuze uit bijna zeventig bestemmingen biedt het Duitse Eurowings in de zomervakantie weer een aanzienlijk netwerk vanaf Düsseldorf Airport en Keulen Bonn aan. Vanaf deze twee luchthavens richt de lowcost-dochter van Lufthansa zich ook op de Nederlandse markt.

Naast typische zonbestemmingen biedt de airline ook veel stedenbestemmingen als Barcelona, Budapest, Londen, Parijs, Rome, Wenen en Zürich aan. Routes naar Duitse bestemmingen als Berlijn, Hamburg en München worden in juli tot vier keer per dag en in augustus tot zes keer per dag aangevlogen, geschikt voor zakenreizen en spontane stedentrips. Een enkele reis is boekbaar vanaf 34,99 euro.

In de Duitse deelstaat Nordrhein Westfalen eindigt de zomervakantie al half augustus. De Nederlandse regio’s Zuid en Midden hebben dan nog én respectievelijk twee weken vrij zodat vakantiegangers uit die gebieden dan extra voordelig met Eurowings kunnen vliegen, zegt Bjorn Gianotten, General Manager Business Development bij Eurowings.

‘De prijzen voor de zomervakantie zijn dit jaar echt scherp, zodat je met recht van last minute deals kunt spreken. Het aanbod vanaf de Duitse airports is een mooie aanvulling voor reizigers en reisverkopers in Nederland en België.

Eurowings vliegt vanaf Düsseldorf en/of Keulen onder andere naar Berlijn, Birmingham, Budapest, Geneve, Manchester, Wenen (vanaf 34,99 euro), Alicante, Hamburg, Kopenhagen, Londen, Mallorca, Malta, Menorca, Parijs, Praag, Split, Stockholm, Zürich (vanaf 44,99 euro), Bukarest, Jerez de la Frontera, Rome (vanaf 54,99 euro), Catania, Heraklion, Lissabon, Valencia (vanaf 64,99 euro), Corfu, Kos, Napels (vanaf 74,99 euro), Barcelona, Faro, Malaga en Porto (vanaf 84,99euro).

De dochtermaatschappij van Lufhansa vliegt verder ook van Dortmund naar München en Mallorca, van Münster-Osnabrück naar Mallorca en van Schiphol naar Hamburg.

In augustus herstarten de routes van Schiphol en Brussel naar Stuttgart. Eurowings biedt de mogelijkheid bestaande en nieuwe boekingen met vertrek tot en met 31 augustus 2020 meermaals zonder vaste omboekingskosten om te boeken, desgewenst ook naar en andere bestemming. Zie de Nederlandstalige site voor alle details.

Vluchten zijn te boeken in de GDS’en, OBE’s, het eigen Eurowings reisbureau-, corporte, MICE of groepenportaal en via eurowings.com. De maatschappij biedt ook agententarieven aan. (Foto Eurowings)

Bijgaande filmpjes laten zien wat passagiers op de luchthaven van Düsseldorf kunnen verwachte en hoe het er aan boord van Eurowings aan toegaat.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel