Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

70

days
Scroll naar boven

Top

EurAm: nieuw gezicht erbij voor Nederland

Door: | 10 januari, 2017

EurAm, specialist in rondreizen, versterkt haar aanwezigheid op de Nederlandse markt met de benoeming van een extra Business Development Manager. Per 6 februari gaat Danielle Goedkoop (ex-Air Canada) aan de slag voor EurAm. Zij gaat nauw samenwerken met Vincent Hekkert, die als Business Development Director naast Nederland ook de Belgische en Franse markt gaat aansturen.

Danielle Goedkoop was vele jaren één van de gezichten van Air Canada, totdat de airline vanwege een reorganisatie besloot eind 2016 het contract met Airline & Travel Marketing, de GSA waarvoor zij werkte, niet te verlengen.
‘We zijn erg blij met de komst van Danielle’, zegt Vincent Hekkert. ‘Zij heeft veel sales-ervaring, een uitgebreid netwerk, affiniteit met technologie en ze kent onze bestemmingen als geen ander. Ik kijk er naar uit samen met haar voor de Nederlandse markt te werken ’
Danielle Goedkoop is samen met Vincent Hekkert en oprichter Peter Keijers van EurAm op de Vakdag aanwezig in de pop-up stand van EurAm (hal 3, A075).
EurAm profileert zichzelf als een oplossing voor rondreizen, niet alleen in Noord-Amerika, maar ook op enkele Europese bestemmingen.

Foto: Danielle Goedkoop.

(Visited 595 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel