Emirates hervat passagiersvluchten naar negen extra bestemmingen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Emirates hervat passagiersvluchten naar negen extra bestemmingen

Door: | 13 mei, 2020

Emirates voegt per 21 mei meer passagiersvluchten toe aan haar huidige netwerk, zo heeft de luchtvaartmaatschappij vandaag aangekondigd. Vluchten worden hervat van Dubai naar Londen Heathrow, Frankfurt, Parijs, Milaan, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney en Melbourne.

Reizigers worden alleen op deze vluchten geaccepteerd als ze voldoen aan de toegangscriteria van het land van bestemming. Voor inwoners van de Verenigde Arabische Emiraten die willen terugkeren naar Dubai houdt dit onder andere in dat zij over een goedkeuring van de Federal Authority for Identity and Citizenship (ICA) moeten beschikken.

Abdel Al Redha, Chief Operating Officer van Emirates, zegt: ‘We zijn verheugd de passagiersvluchten naar deze bestemmingen te hervatten. Hiermee krijgen reizigers meer mogelijkheden om van de VAE naar deze negen steden te vliegen en wordt het ook eenvoudiger tussen het Verenigd Koninkrijk en Australië te reizen. We werken nauw samen met de lokale autoriteiten om de hervatting van de vluchten naar meer bestemmingen mogelijk te maken. Daarnaast hebben we ook in samenwerking met deze autoriteiten op de luchthavens aanvullende maatregelen geïmplementeerd met betrekking tot sociale afstand en hygiëne. De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, reizigers en gemeenschappen blijven onze topprioriteit.’

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.