Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Musical Cruise (foto: Aviareps)

Eerste Musical Cruise Zeetours en Cruisewinkel vertrokken

Door: | 11 september, 2019

De door Zeetours en Cruisewinkel georganiseerde 8-daagse Musical Cruise, is 8 september vanuit Amsterdam vertrokken met Holland America Line’s Nieuw Statendam, naar Noorwegen. Voor Zeetours en Cruisewinkel is het een eerste keer dat zij een dergelijke thema cruise organiseren.

Aan boord vinden gedurende de cruise diverse optredens plaats van bekende artiesten zoals Stanley Burleson, Mariska van Kolck en Jon van Eerd. Zij waren onder andere te zien in musicals als de Disney’s Beauty and the Beast, Moeder Ik Wil Bij De Revue, Mamma Mia! en La Cage Aux Folles. Zij worden ondersteund door een getalenteerd ensemble bestaande uit Marcel Visscher (Caro!), Julia Berendse (The Addams Family), Liss Walravens (The Addams Family) en David van den Tempel (Evita). De muzikale leiding is in handen van Billy Maluw (The Voice of Holland).

Naast concerten wordt er aan boord een Sing-along, Musical quiz, Cocktailparty en Meet & Greet gehouden met de artiesten. Deze exclusieve activiteiten zijn alleen toegankelijk voor gasten van Zeetours en Cruisewinkel die dit speciale Musical-arrangement geboekt hebben. Aan boord zal ook bekend worden gemaakt of deze succesvolle editie een vervolg gaat krijgen.

(Visited 179 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel