EasyJet presenteert schaatsteam voor nieuw seizoen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

easyjet schaatsteam

EasyJet presenteert schaatsteam voor nieuw seizoen

Door: | 18 oktober, 2019

Het nieuwe schaatsteam van easyJet is bekend gemaakt. De luchtvaartmaatschappij is sinds 2018 hoofdsponsor van het schaatsteam op de langebaan afstanden. Rintje Ritsma presenteerde namens easyJet de schaatsers van Team easyJet voor het seizoen ‘19/’20 op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam.

Zowel easyJet als het schaatsteam streven ernaar om in het seizoen ‘19-‘20 beter te presteren dan voorgaand seizoen. Waar het schaatsteam hard blijft werken om hun doel, de Olympische Winterspelen in 2022, te behalen, wilt easyJet zelf stappen zetten richting het verduurzamen van de luchtvaart, met het doel om elektrisch vliegen verder te stimuleren en te blijven innoveren.

De schaatsers die dit seizoen deel uit zullen maken van Team easyJet zijn: Jorrit Bergsma, Irene Schouten, Tjerk de Boer, Arjan Stroetinga, Marijke Groenewoud, Bob de Vries, Elisa Dul, en Carien Kleibeuker. Daarnaast zijn er vier schaatsers in opleiding bij het team voor de langebaan: Kelly Schouten, Robert Bovenhuis, Jordy Harink, en Danny Stam.

William Vet, Country Manager easyJet Nederland: ‘Wij zijn er nog steeds hartstikke trots op dat we een team kunnen sponsoren die zo’n oer-Hollandse sport beoefent. We hebben een gevarieerd team met zowel ervaren als jong talent die het afgelopen seizoen fantastische resultaten hebben behaald. Daarnaast blijft het natuurlijk fantastisch om te zien dat een team namens ons op het ijs staat. Wij hopen dat Team easyJet dit jaar een nog succesvoller seizoen mag beleven dan vorig jaar.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel