De Jong Intra en Oad: samenwerking bij uitvoeren van busreizen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

De Jong Intra en Oad: samenwerking bij uitvoeren van busreizen

Door: | 3 augustus, 2020

De Jong Intra Vakanties en Oad gaan intensief samenwerken bij het uitvoeren van de busreizen. Per direct vertrekken de reizen van beide organisaties vanaf hetzelfde vertrekpunt in Zeddam.

Ook worden (aanvoer)servicelijnen en taxivervoer gezamenlijk uitgevoerd. Maandagochtend zijn voor het eerst de reizen vanuit het gezamenlijke vertrekpunt vertrokken.

‘De huidige marktsituatie heeft ons duidelijk gemaakt dat er moet worden samengewerkt’, zeggen Coby van Dongen, commercieel directeur De Jong Intra Vakanties, en Arjan Koster, directeur van Oad.

De twee hebben de afgelopen maanden veelvuldig met elkaar gesproken, en daar is uiteindelijk deze samenwerking uit ontstaan. ‘Wij passen qua klanten- en productportfolio heel goed bij elkaar’, zegt Koster. ‘Onder andere door de servicelijnen gezamenlijk uit te voeren, besparen we kosten, wat in deze tijd noodzakelijk is.’

Coby van Dongen vult aan: ‘Onlangs is ons oorspronkelijke wisselpunt in Beek, als gevolg van de coronacrisis failliet gegaan. Vanuit Oad kregen we gelijk de helpende hand om voortaan samen vanuit Zeddam, het wisselpunt van Oad, te gaan vertrekken. Het is mooi dat in deze barre tijden, dit soort samenwerkingen ontstaat.’

Het jaar 2020 is voor beide organisaties een zeer teleurstellend, zeggen Van Dongen en Koster. Met de nieuwe samenwerking zeggen beiden met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel