De Jong Intra boekbaar via Qenner - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

De Jong Intra boekbaar via Qenner

Door: | 6 december, 2017

Het aanbod van de Jong Intra is volledig boekbaar binnen het platform van Qenner. De touroperator was al te boeken via het platform, maar er zijn aanpassingen gedaan ter verbetering.

Zo wordt het bijboeken van bagage nu ondersteund in het boekingsproces, evenals het bijboeken van transfers binnen het aanbod van de Jong Intra. Ook excursie- en rondreizen zijn boekbaar. Bij het boeken van busaanbod kunnen opstapplaatsen worden geselecteerd. Daarnaast is er een ruime keus aan vluchtselecties bij het boeken van een pakketreis.
Wie een B2B-voorbeeld van het aanbod van de Jong Intra wil bekijken, kan dat onder andere doen op www.preisdaler.nl, een website van Reisbureau Friesland. Even filteren op het aanbod van de Jong Intra.
Het is ook mogelijk om binnen de baliemodule van Qenner ‘TravelDesk’ het aanbod van de Jong Intra te boeken, inclusief de chartervluchten. Deze baliemodule is recent vernieuwd.
Qenner is volop bezig het platform uit te breiden met een focus op nieuw aanbod, losse segmenten, en add-ons. Het streven is in 2018 een dynamic packaging-oplossing te bieden, waarin gebruikers zelf de verschillende componenten van de reis kunnen samenstellen.

(Visited 234 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel