Corendon zoekt weer proefslapers, nu voor Curaçao - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Corendon zoekt weer proefslapers, nu voor Curaçao

Door: | 16 juni, 2020

Corendon zoekt opnieuw proefslapers. Dit keer gaat het om Mangrove Beach op Curaçao, ter gelegenheid van de heropening van het seizoen. ‘Uiteraard willen we ook reisagenten erbij hebben’, zegt Brand & Marketing Manager Dick Gussen.

‘We denken dat het een mooie actie is voor reisagenten. Zij komen terug met positieve verhalen die ze kunnen gebruiken bij de verkoop aan de klant.’

Vanaf juli 2020 mag er weer naar Curaçao worden gevlogen. ‘Een perfect begin van de zomervakantie en hét moment om ons spiksplinternieuwe 5-sterren Corendon Mangrove Beach Resort officieel te openen.’

Agenten maken kans hier gratis bij te zijn.
Aanmelden kan vóór woensdag 24 juni 12.00 uur. De gelukkige proefslaper vliegt samen met Corendon én een introducé op 1 juli naar Dushi Curaçao om 3 dagen lang gratis te genieten van het Ultra All Inclusive Corendon Mangrove Beach Resort.

Wat? Wanneer? Waar? En hoe?
-Wat? Na inschrijving maak je kans op een gratis retourvlucht Amsterdam Curaçao en 3 dagen lang Ultra All Inclusive genieten op Curaçao voor jou én een introducé.
– Wanneer? Vertrek op 1 juli 2020, terugkomst op Amsterdam Schiphol Airport ’s ochtends op 4 juli 2020.
-Waar? 3 dagen (2 nachten) gratis verblijf in het hagelnieuwe Ultra All Inclusive Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao met volgens Corendon een supergaaf programma. De derde nacht vlieg je weer terug naar Nederland.
-Hoe? Tijdens de reis en in het hotel wordt strikt rekening gehouden met het ‘nieuwe normaal’ volgens de richtlijnen van het RIVM.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.