Corendon viert 250.000ste passagier vanaf Maastricht - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Corendon viert 250.000ste passagier vanaf Maastricht

Door: | 4 september, 2019

Corendon heeft woensdag haar 250.000ste passagier verwelkomd aan boord vanaf Maastricht Aachen Airport. De gelukkige reiziger werd in het zonnetje gezet met champagne en taart.

Uit handen van de PR manager en woordvoerder van Corendon Audrey Denkelaar kreeg de 250.000ste reiziger bovendien een reischeque aangeboden naar een winterzonbestemming naar keuze (foto).
Op de Nederlandse luchthavens is in het eerste kwartaal van 2019 het aantal passagiers gegroeid met 1,9 procent in vergelijking met vorig jaar. Dit jaar vlogen 17,1 miljoen reizigers van en naar Nederland. Maastricht Aachen Airport zag het aantal reizigers in de eerste maanden van dit jaar met bijna 65 procent toenemen en realiseerde de grootste relatieve groei.

Meer bestemmingen 
Door de toenemende populariteit vliegt Corendon deze winter dagelijks naar zonnige oorden vanaf Maastricht. Egypte, Gran Canaria en Tenerife zijn als bestemmingen toegevoegd. Vorige winter werd er al vanaf Maastricht Aachen Airport naar Turkije en Gambia gevlogen.

Foto: Petra Langstraat en haar partner Jan-Willem Breemer krijgen de reischeque overhandigd van Corendon PR manager Audrey Denkelaar (rechts). 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel