Corendon naar Kaapverdie: 'Ambitie om de grootste touroperator op Sal te worden' - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Corendon naar Kaapverdie: ‘Ambitie om de grootste touroperator op Sal te worden’

Door: | 15 januari, 2020

Corendon start vandaag met de verkoop van pakketreizen naar Kaapverdië. Dit werd bekendgemaakt op de Vakantiebeurs Vakdag. Vanaf november 2020 vliegt Corendon Dutch Airlines in zes uur twee keer per week vanaf Amsterdam en één keer per week vanaf Maastricht naar het eiland Sal. Deze nieuwe vakantiebestemming is de vijfde Afrikaanse bestemming die de touroperator aanbiedt naast Marokko, Tunesië, Egypte en Gambia. 

Atilay Uslu, oprichter van Corendon: ‘Kaapverdië stond al heel lang op ons verlanglijstje als vakantiebestemming. Het is echt een relax-bestemming met een bijzondere mix van Afrikaanse en Braziliaans-Portugese invloeden. Het visserseiland Sal staat vooral bekend om de witte stranden en de azuurblauwe zee. Onze ambitie is om binnen een paar jaar de grootste touroperator op deze bestemming te worden. Met als eyecatcher het spiksplinternieuw hotel Royal Horizon Ponta Sino en het prijsniveau dat klanten van ons gewend zijn, moet dit zeker slagen. Corendon maakt Kaapverdië betaalbaar.’

Ook vanaf Maastricht
Corendon vliegt naast Amsterdam ook vanaf Maastricht Aachen Airport naar Kaapverdië. Deze winter wordt vanaf dit vliegveld al dagelijks naar Turkije, Gambia, Egypte, Gran Canaria en Tenerife vanaf dit vliegveld gevlogen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel