Corendon met eigen airline naar Brazilië - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Corendon met eigen airline naar Brazilië

Door: | 9 januari, 2019

Corendon lanceert Brazilië als nieuwe bestemming. Vanaf november 2019 vliegt Corendon in tien tot elf uur naar Natal; de aan de oostkust gelegen hoofdstad van de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Norte.

Brazilië is de eerste Zuid-Amerikaanse vakantiebestemming van Corendon. Ook is dit de eerste verre bestemming waar Corendon Dutch Airlines zelf naartoe vliegt, zegt CEO Steven van der Heijden.
‘Tijdens de vlucht wordt na ongeveer zeven uur een tankstop gemaakt in Banjul, in Gambia. Na deze stop vliegen we door naar Brazilië. De totale vluchtduur bedraagt een kleine elf uur.’
Op de heen- en de terugvlucht is een gratis maaltijd en drankje inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om gedurende de vlucht nog tegen betaling een drankje of snack te bestellen uit het a-la-carte menu. Brazilië is niet de eerste verre bestemming van Corendon. In samenwerking met KLM biedt Corendon ook vakanties aan naar onder andere Bali, Bonaire, Curaçao en Thailand.

Een negendaagse vakantie naar Brazilië inclusief retourvlucht, transfer en ontbijt is te boeken vanaf 599 euro per persoon. Een negendaagse all inclusive reis is al boekbaar vanaf 799 euro. De vakanties naar Brazilië zijn vanaf vandaag te boeken.
‘We zijn erg trots dat we Brazilië kunnen lanceren als onze nieuwste winterzon bestemming’, zegt Van der Heijden. ‘Om onze klanten meer keuze te bieden in de winter, hebben wij deze parel van een bestemming toegevoegd. Naast de uitgestrekte witte stranden en een gemiddelde temperatuur van 30 graden gedurende de Nederlandse wintermaanden, biedt Brazilië de vakantieganger ook prachtige natuur, een bruisend nachtleven en een heerlijke keuken.’

Natal ligt in het uiterste noordoosten van Zuid-Amerika, direct aan de Atlantische Oceaan. Met gemiddeld zo’n 300 dagen met meer dan tien zonuren per dag is het een populaire plek om vakantie te vieren voor zowel de toerist als de Braziliaan zelf.
‘Niet gek dus dat je hier ook de meest toeristische plaats van de regio vindt, de provinciehoofdstad Natal. In deze regio is zoveel te zien en te doen, van kilometerslange stranden en uitgestrekte duingebieden tot kleine en gezellige badplaatsen als Pipa en Tibau do Sul. Er zijn klassieke gebouwen uit de koloniale tijden, maar ook vele shopping malls en lokale markten. Met ook nog een Hollands tintje, want in de 17e eeuw was Natal ruim twintig jaar een belangrijke handelspost die onder controle stond van de Nederlandse VOC.’

(Visited 576 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel