Corendon: gestage groei boekingen na positief nieuws over vaccin en sneltests - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Corendon: gestage groei boekingen na positief nieuws over vaccin en sneltests

Door: | 20 november, 2020

De hoopgevende berichten over sneltests en vaccins tegen het coronavirus hebben bij Corendon geleid tot een gestage groei van het aantal vakantieboekingen voor zomer 2021.

Dat laat Corendon weten in een verklaring.

Om verdere financiële drempels bij klanten weg te nemen, lanceert de touroperator ‘voucherloze zomervakanties’. Wanneer een geboekte zomervakantie met vertrekdatum vanaf 1 april 2021 toch door de touroperator geannuleerd zou moeten worden, dan krijgt de klant zijn geld binnen twee weken terug. Er wordt geen voucher meer uitgegeven. Dit geldt ook voor alle zomerboekingen met vertrek vanaf 1 april die al eerder zijn gemaakt.

‘We merken dat onze klanten niet kunnen wachten om weer op vakantie te gaan’, zegt Atilay Uslu, directeur-eigenaar van Corendon.

‘Ze hebben de voorpret nodig en willen zich kunnen verheugen op een toekomstige vakantie. Door de positieve ontwikkeling van sneltesten en het coronavaccin zien we dat de interesse voor zomervakanties gelukkig weer toeneemt. We gaan er vanuit dat we volgend jaar weer op een normale manier vakantie kunnen vieren en dat de vakantie weer in het teken kan staan van ontspanning en zorgeloos genieten. Met de introductie van ‘voucherloze vakanties’ proberen we ook de laatste financiële drempel weg te halen. Geen reden meer om te wachten met boeken, wat ons betreft.’ (Foto Corendon)

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.