Column: Wat de klant wil! - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Column: Wat de klant wil!

Door: | 16 mei, 2018

De afgelopen weken heb ik veel EurAm-klanten bezocht. Heerlijk is dat. Kopje koffie erbij, laatste nieuwtjes over ons productaanbod bespreken en natuurlijk sparren over de markt. Opvallend vaak begon men tegen mij over offertes en RoadBooks.

Veel gehoord: ‘Vincent, I love jullie offertes en RoadBooks. Eén van jullie USP’s, zonder twijfel. Verpakking telt en ze zien er gewoon goed uit en de content is dik in orde. Maar… mijn klant komt steeds vaker met de vraag of ik de offerte en RoadBook niet digitaal kan delen. Als een soort mini-website waar hij alles over zijn reis kan terug vinden. Mijn doelgroep verjongt, ik kom niet altijd meer weg met het overhandigen van een stapeltje a4-tjes.’
Ik werd heel blij van deze goede feedback.

Waarom? Houd EurAm maar goed in de gaten de komende tijd!

Vincent Hekkert
Business Development Director EurAm

(Visited 297 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel