Column: waarom er bij YOURS een uitgelaten stemming heerst - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Column: waarom er bij YOURS een uitgelaten stemming heerst

Door: | 9 december, 2019

We hebben sinds 1,5 jaar een bijzondere collega. Actief en slim, maar soms ook hondsbrutaal. Toch lopen alle collega´s met haar weg. Luna is zo´n type dat mensen om haar vingers ehm poten windt.

Uit praktische overwegingen nam ik haar in 2018 mee naar kantoor. Opvoeden en socialiseren, je kent het wel. Maar kantoorhond Luna bleek een blijvertje.

Hoe haar werkdag eruit ziet? Onze jonge Border Collie trippelt vrolijk door ons nieuwe kantoor, is waaks op alle ontwikkelingen in de branche, speelt met klanten en collega´s en ploft tussendoor lekker in haar mandje.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat Luna de werksfeer echt een boost heeft gegeven. Collega´s zijn socialer dan ooit, nemen de tijd voor een wandeling (frisse lucht!) en ervaren minder stress. En komt er een klant op bezoek, dan is het ijs al gebroken voordat ik één woord heb gezegd.

Toen ik las dat in 2018 bijna 1,3 miljoen Nederlandse werknemers burn-outklachten hadden, moest ik aan onze Luna denken. We hebben in Nederland snel meer kantoorhonden nodig!

Wilco Bouwman
Uwreisaccountant.nl

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel