Column: Oscars - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Column: Oscars

Door: | 7 februari, 2018

Mede dankzij de sponsoren en de ruim 440 gasten is het Reisgala 2018 een meer dan geslaagd evenement geworden. Als organisator van dit jaarlijkse branche-event kreeg TravMagazine de afgelopen week veel complimenten. Waarvoor onze hartelijke dank. De locatie in Noordwijk was top, het viergangen diner was top en het entertainment was top. Dat waren enkele zaken die werden genoemd. Ik ben voor één keer zo onbescheiden het daarmee van harte eens te zijn.

Belangrijk onderdeel van het gala is de uitreiking van de Vakantie Awards, die zich inmiddels hebben ontwikkeld tot de Oscars van de Nederlandse reiswereld. TravMagazine organiseert deze verkiezing, maar verder gaat alle eer naar de winnaars. Zij zijn degenen die het afgelopen jaar hard hebben gewerkt en alles hebben gedaan om voor de award in aanmerking te komen. De toekenning tijdens het Reisgala is dan ook een terechte bekroning. Vooral omdat de awards worden toegekend op basis van stemmen van professionals uit de reisbranche.

Het winnen van een award is echter geen vanzelfsprekendheid, ook niet als je deze al jaren op rij mee naar huis hebt mogen nemen. Door het veranderende reislandschap en de toegenomen concurrentie zijn er veel kapers op de kust. Daarmee is winnen geen automatisme. Of zoals banken zeggen die beleggingsproducten verkopen: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
Voor zo’n award moet je dus elk jaar opnieuw je best doen. Net zoals wij van TravMagazine de uitdaging hebben het Reisgala van dit jaar te evenaren en liefst te overtreffen.
Noteert u alvast 26 januari 2019 in uw agenda.

theo.de.reus@travmagazine.nl

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel