Column: 'Niet de grootste, wel de beste' - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Milka van Dam Travel Counsellors

Column: ‘Niet de grootste, wel de beste’

Door: | 13 juni, 2018

In de top 50 van TravMagazine werd mij gevraagd hoe wij ervoor zorgen dat we onderscheidend blijven. Mijn antwoord was: ‘Als Travel Counsellors zijn we onderscheidend door onze eigen systemen en het internationale karakter van de organisatie. Als je het hebt over de grootste zijn in omzet, dan zijn we dat in Nederland niet, maar internationaal zijn we dat zeker wel.

Hierdoor hebben we de mogelijkheid om te investeren in zaken die nodig zijn om de markt vooruit te blijven, zoals investeringen in ons eigen Phenix systeem. Daarnaast kunnen we ook alle komende veranderingen (nieuwe wetgeving op privacy, pakketreizen etc.) met een gerust hart tegemoet zien. We weten dat we er financieel, operationeel en juridisch klaar voor zijn.’

Dat we er klaar voor moeten en zullen zijn is de afgelopen tijd wel gebleken met alle berichtgeving rondom de ‘frightening five’ en ik moet eerlijk zeggen dat ik geen AVG of GDPR meer kan zien, maar we hebben het wel allemaal op orde. Gelukkig krijg ik er ook wel energie van om ervoor te zorgen dat dit soort zaken allemaal goed geregeld zijn voor onze TC’s. Laatst vroeg Travel Counsellor Chris mij waar ik nog meer energie van krijg en waarom ik eigenlijk doe wat ik doe. Mijn rol als General Manager bevalt me uitstekend en ik denk dat mijn drive vooral bij mijn kinderen vandaan komt. Ik wil hun alles kunnen bieden waardoor zij ook weer kunnen doen wat ze echt willen doen. Ik kijk uit naar een ‘Future without limits’.

Milka van Dam-Springer, General Manager Travel Counsellors Nederland & België

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel