Column: merken jullie het ook? - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Column: merken jullie het ook?

Door: | 10 december, 2019

Er gebeuren interessante dingen in mijn omgeving. De winkels in steden waar ik shopte, sloten de afgelopen jaren één voor één. Ze konden niet meer op tegen de concurrentie van die grote (onpersoonlijke?) megastores die buiten de stadscentra als paddenstoelen uit de grond schoten.

Interessant is dat die stores op hun beurt weer concurrentie kregen van grote internetspelers. Maar wat zie ik nu in bijvoorbeeld een plaats als Dordrecht waar ik vlak bij woon? Eén voor één keren er leuke onderscheidende en unieke winkels terug naar het stadscentrum. Het is weer leuk om te shoppen!

Ik meen het zelfde fenomeen te zien in de reiswereld. De vraag naar unieke maatwerkrondreizen neemt toe. Naar offertes en roadbook die persoonlijk zijn, met jouw look en feel, met jouw teksten, met jouw ideeën en met de ultieme branding. Bij EURAM doen wij graag een bijdrage aan deze ontwikkeling met onze oplossingen.

Een professionele speler willen zijn zonder massa’s geld uit te geven aan technologie? Het kan. Die local hero ben jij, de oplossing is EURAM! vincent@euram.eu

Vincent Hekkert
Business Development Director EURAM

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel