Column EURAM: Wat ik echt wil? - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Column EURAM: Wat ik echt wil?

Door: | 11 juni, 2019

‘Vincent, prachtig die nieuwe mogelijkheden in jullie digitale reisvoorstel en roadbooks. Fijn dat ik nu kan zien wanneer een voorstel geopend wordt door mijn klant. En dat ik kan zien hoe vaak hij geklikt heeft. Geweldig dat ik nu vrije tekst kan achter laten in het roadbook en de vouchers geupload zijn in het roadbook. Dit gaat echt richting de perfecte oplossing voor mijn klanten.’

‘Maar wat ik echt wil…. is dat ik mijn eigen huiskleuren en lettertype kan gebruiken. Dat dit terugkomt in zowel de digitale als jullie nieuwe papieren documenten. Dat ik tekst-templates kan maken voor de welkomsttekst en prijsinformatie, in bijvoorbeeld u- en jij-vorm en dat ik die met één muisklik kan toevoegen. En hoewel ik jullie content dik in orde vind, zou ik het soms willen vervangen voor mijn eigen teksten. En ik zou op allerlei plekken mijn tips willen toevoegen. En eigen foto’s. En eigen video’s. En zelfs een playlist van Spotify. Kers op de taart zou zijn dat ik ook documenten zou kunnen uploaden. Bijvoorbeeld een brochure van een bepaald gebied bij het voorstel of boarding passes bij het roadbook.’

Beste reiscollega’s, herken je deze wensen? Neem dan contact op met mij. vincent@euram.eu

Vincent Hekkert
Business Development Director EURAM

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel