Column EURAM: wat een jaar! - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Column EURAM: wat een jaar!

Door: | 24 december, 2018

In december is het altijd leuk én nuttig om te terug te kijken. EURAM begon het jaar goed met een prachtige stand op de Vakdag. Tot de zomer hebben we veel reisbedrijven bezocht en een aantal mooie deals afgesloten. Ook organiseerden we veel webinars waaronder die van Catalonië, Azoren en Madeira.

In de zomer waren we net als veel andere bedrijven helaas druk bezig met de bosbranden in West USA en Canada. De laatste 4 maanden van het jaar zijn omgevlogen.
De belangrijkste gebeurtenis in 2018 was zonder twijfel de lancering van ons technologische platform Planisto. Via dat platform introduceerden wij aan de Nederlandse reiswereld digitale offertes en roadbooks. En dat hebben we geweten ook… Wat een fijne en overweldigende reacties! Danielle en ik hebben demo’s gegeven tijdens elke leveranciersdag, op talloze pizza-avonden, bij reisbureaus, bij groepjes ZRA’s en natuurlijk via diverse webinars.

En dan is het ineens december. Wat een jaar! Een recordomzet, veel vertrouwen in de toekomst en… genomineerd door TravMagazine voor de Innovation-award. Alle collega’s in de reiswereld die EURAM een warm hart toe dragen… Bedankt voor jullie mooie boekingen, jullie vertrouwen, jullie support… Geen EURAM zonder jullie!

Vincent Hekkert
Business Development Director EURAM

Foto: Bij de presentatie van het platform Planisto (vlnr) Peter Keijers, Daniëlle Goedkoop en Vincent Hekkert.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel