Column EURAM: Slim zijn - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Column EURAM: Slim zijn

Door: | 1 maart, 2019

‘Vincent, wat ga jij met vakantie doen?’ Ik kreeg deze vraag op een verjaardag en liet ze mijn digitale Planisto offerte met een rondreis Spanje zien. Al snel maakte mijn telefoon, waarop de offerte te bekijken was, een rondje langs alle aanwezigen. Zomaar een greep uit de reacties: ‘Wow, gaaf, mooi man!’

Mijn eerste gedachte was, als jullie dit al mooi vinden, wat vinden jullie dan van het digitale roadbook? En zo kwam ik op het idee om reisprofessionals te vertellen dat ze natuurlijk tijdens de inspiratie- en offertefase al kunnen ‘pronken’ met het digitale roadbook. Dit krachtige instrument is perfect te gebruiken om je klant bij jou te laten boeken. Je maakt gebruik van een moderne tool om je product- en bestemmingskennis met jouw klant te delen.

Probeer het eens uit. Vraag een schermafbeelding bij me op van het roadbook en zet die én de volgende tekst op Facebook: ‘Wilt u gratis een praktisch en informatief digitaal roadbook ontvangen, vol met leuke reistips, een dag-tot-dag programma, een live flight-tracker met up-to-date vluchtinformatie, de weersvoorspelling ter plaatse, koppeling naar GPS en alle gegevens van de geboekte accommodaties en activiteiten? Vraag dan een offerte bij mij aan en ontvang dit zeer complete digitale roadbook bij boeking!’ Benieuwd naar jullie feedback!

Vincent Hekkert
Business Development Director, EURAM

Ps. Bekijk hieronder de promo-video.

(Visited 178 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel