Chaos in Ecuador: tientallen Nederlandse toeristen vast in hotels - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Chaos in Ecuador: tientallen Nederlandse toeristen vast in hotels

Door: | 8 oktober, 2019

In de hoofdstad van Ecuador, Quito, zitten Nederlandse toeristen al dagenlang vast. Sinds dat de president van het Zuid-Amerikaanse land bezuinigingsmaatregelen heeft aangekondigd, is er grote onrust in het land. Dit meldt RTL Nieuws. De reizigers, waaronder van Kras, moeten daarom noodgedwongen in hun hotel blijven.

Er heerst momenteel veel onzekerheid onder de reizigers.TUI laat weten aan RTL de ‘de situatie nauwgezet in de gaten te houden en routes en overnachtingen waar nodig aan te passen’.

Advies ministerie van Buitenlandse Zaken
‘Er zijn wegblokkades en demonstraties op meerdere plaatsen in Ecuador. De situatie verandert voortdurend. Houd het lokale nieuws in de gaten. Bent u in Ecuador? Laat uw familie/vrienden dan weten hoe het met u gaat. Volg altijd de instructies op van de lokale autoriteiten. Bent u in Ecuador met een georganiseerde reis? Houd dan contact met uw reisorganisatie. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met uw reisverzekeraar of met de ambassade via +31 247 247 247, of via Twitter @247BZ. Zie de rubriek ‘Veiligheidsrisico’s’ onder ‘Wegblokkades en demonstraties’ voor meer informatie.’

foto: Quito

 

(Visited 475 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel