Caroline Härtel nieuwe manager CSR van Corendon Hotels & Resorts - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Caroline Härtel nieuwe manager CSR van Corendon Hotels & Resorts

Door: | 14 januari, 2020

Caroline Härtel is vanaf 1 januari de nieuwe manager CSR van Corendon Hotels & Resorts. Härtel stapt over van haar rol als business assistant van Atilay Uslu op Curaçao naar een internationale rol voor Hotels & Resorts, en volgt daarmee haar ‘groene hart;. Voordat zij begin 2019 bij Corendon op Curaçao startte, werkte zij van 2007-2018 bij TUI en was daar al duurzaamheidsambassadeur bij de airline en medeoprichter van de TUI Care Foundation.

Sinds 2014 werkt zij op Curaçao, en was zij onder andere betrokken bij de introductie van de Raad van Kinderen op de Antillen met als kick off Curaçao, spant zij zich als Rotarian in voor de gemeenschap, is zij lid van de CHATA Sustainability Task Force en voorvechter van adequate recycling binnen de toerisme sector op het eiland.

MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO oftewel CSR in het Engels (Corporate Social Responsibility) blijft ook in 2020 een belangrijke pijler voor Corendon. Om dit onderwerp voldoende aandacht te kunnen geven, zullen alle activiteiten op het gebied van MVO centraal gecoördineerd worden.
Caroline Härtel, momenteel werkzaam als Business Assistant op Curaçao, zal de centrale coördinatie van alle MVO activiteiten op zich nemen in haar nieuwe functie als Manager CSR Corendon Hotels & Resorts / Project Manager Licensing Curaçao. Zij blijft namelijk projectmatig de afdeling Development ondersteunen m.b.t. vergunningen op Curaçao.

Härtel: ‘Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe rol als CSR manager van Corendon Hotels & Resorts. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen zitten verweven in mijn DNA en ik ga ervoor zorgen dat MVO binnen Corendon Hotels & Resorts ook tot vanzelfsprekend onderdeel van ons DNA uitgroeit.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel